In luna Decembrie Asociatia Casa Pasiva organizeaza Conferinta Finala a proiectului CertCraft ISO&ECVET

conference-poster

Asociatia Casa Pasiva in cardrul proiectului international CertCraft ISO&ECVET in data de 18 decembrie 2015 organizeaza Conferinta Finala a proiectului in Miercurea-Ciuc.

Proiectul este finantat prin Programul de invățare de-a lungul vietii (LLP) – Programul Leonardo Da Vinci, partenerii nostri sunt IG Passivhaus Plus, Weiterkommen Verein Für Bildung und Nachhaltigkeit din Austria, Campus Sursee Bildungszentrum Bau din Elveția, Asociația Constructorilor de Case Pasive (PAOSZ) și Falcon-Bau Bt din Ungaria

In cadrul proiectului in 4 tari partenere au organizat 14 cursuri de formare profesionala pentru meseriasi executanti de cladiri noi si reabilitate cu consum energetic redus case pasive si NZEB, cu 200 de participanti respectiv cu 62 de traineri. La baza succesului cursurilor sta experienta internationala de 25 de ani de la realizarea primei case pasive, manualul 270 de pagini, devotamentul trainerilor si platforma e-learning a proiectului. Manualul este disponibil in limba germana, romana si maghiara. In cadrul cursurilor teoretice si celor practice, participantii au invatat principiile de baza a caselor pasive, respectiv au dobandit cunostintele necesare pentru construirea unei cladiri noi sau reabilitarii unei caldiri existente pe baza principiilor caselor pasive.

In Romania Asocaitia Casa Pasiva a organizat in luna octombrie 2015, 4 cursuri de formare profesionala pentru meseriasi cu un total de 53 de participanti si cu 14 traineri.

Conferinţa finala are ca scop prezentarea obiectivelor proiectului și a rezultatelor acestuia, precum şi prezentarea de bune practici pe plan international în formarea profesională în domeniul performanței energetice a clădirilor, specialistii din Austria, Elvetia, Ungaria si din Romania, va vor imparti experientele lor legate de casele pasive si proiectul CertCraft.

La eveniment sunt invitaţi şi aşteptaţi să participe: arhitecţi, proiectanţi, ingineri constructori, firme de construcții, furnizori / producători de materiale / sisteme pentru construcţii, auditori energetici, furnizori de formare profesională continuă, dezvoltatori şi agenţii imobiliare, instituţii financiare, autorităţi publice si reprezentantii scolilor tehnice din domeniul constructiilor.

Aşteptăm confirmarea dvs. pe e-mail la  la adresa: office@asociatiacasapasiva.ro sau la telefon: 0723607759. Participarea la conferinta este gratuita.  Pentru informaţii suplimentare vă stăm cu plăcere la dispoziţie.



Leave a Reply